UA-120378879-2

Inner Support

Outdoor Life Coaching

Over de Lifecoach

 

De Coach

Mijn naam is Hans Nijboer, ik ben 53 jaar, woon in Pijnacker en ben vader van 3 dochters en een zoon en baasje van hond Diesel.

Tijdens mijn zoektocht naar wat ik nu eigenlijk echt graag doe in mijn leven en waar mijn talenten liggen, heb ik na enkele banen en vier uiteenlopende bedrijven te hebben gehad, ontdekt dat ik heel blij word van het coachen van mensen in de buitenlucht.

Ik heb een erkende HBO niveau studie Outdoor Life Coaching gevolgd waarbij ik veel oefeningen en technieken heb geleerd om tot mooie inzichten te komen omtrent o.a. je eigen levensmissie, je gedragingen, de keuzes die je gemaakt hebt of wilt maken, je overtuigingen en alles wat je tegenhoudt om te doen wat je het liefste doet.

De combinatie van het buiten zijn en letterlijk en figuurlijk de ruimte geven aan diverse levensvragen heeft niet alleen mijzelf maar ook mijn cliënten al veel moois gebracht.

Wat heb ik je te bieden?

Ik bied je mijn volledige aandacht, mijn rust, mijn nieuwsgierige houding, mijn levenservaring, mijn humor, mijn positieve blik, mijn kritische vragen, mijn ruimdenkendheid, mijn oordeelloosheid en mijn kennis over diverse technieken om jou te helpen komen waar je het liefst wilt zijn.