UA-120378879-1

Inner Support

Outdoor Life Coaching

Over de coach

De Coach

Mijn naam is Hans Nijboer, ik ben 52 jaar, woon in Pijnacker en ben in het bezit van een erkend HBO niveau diploma Outdoor Life Coaching.

Tijdens mijn zoektocht naar wat ik nu eigenlijk echt graag doe in mijn leven en waar mijn talenten liggen, heb ik na enkele banen en vier uiteenlopende bedrijven te hebben gehad, ontdekt dat ik heel blij word van het coachen van mensen.
Ik heb een studie gevonden waarbij ik coachingsvaardigheden kon leren in en met behulp van de natuur en heb het blije gevoel gevolgd wat ik had bij die ontdekking.
Tijdens deze studie heb ik veel oefeningen en technieken geleerd om tot mooie inzichten te komen omtrent o.a. je eigen levensmissie, je gedragingen, de keuzes die je gemaakt hebt of wilt maken, je overtuigingen en alles wat je tegenhoudt om te doen wat je het liefste doet.

De combinatie van het buiten zijn en letterlijk en figuurlijk de ruimte geven aan diverse levensvragen heeft niet alleen mijzelf maar ook mijn cliënten al veel moois gebracht.

Wat heb ik te bieden?

Ik bied je mijn volledige aandacht, mijn rust, mijn nieuwsgierige houding, mijn levenservaring, mijn humor, mijn positieve blik, mijn kritische vragen, mijn ruimdenkendheid, mijn oordeelloosheid en mijn kennis over diverse technieken om jou te helpen komen waar je het liefst wilt zijn.