Inner Support

Outdoor Life Coaching

Reviews

 

Hoe hebben anderen coaching sessies met Hans ervaren?


"Hele fijne gesprekken gehad, die altijd eerst begonnen met een rustmoment om bij mezelf te komen. Vervolgens stond er bij elk gesprek een vraag/probleem centraal waar ik op dat moment mee zat. Hans wist door het stellen van vragen, maar ook door op de juiste momenten te zwijgen, mij te laten nadenken en door te dringen tot de kern. Aan het einde van het gesprek altijd met een goed gevoel naar huis gegaan waarbij de vraag of het probleem waren teruggebracht tot hanteerbare afmetingen.

Handreikingen gekregen waar ik zelf mee verder kan en waardoor ik steviger in mijn schoenen sta."


Groet, Bianca


"Wat was het heerlijk om eerst in stilte en daarna begeleid door precies de juiste vragen van Hans door het Delftse Hout te lopen. Hij biedt op een rustige wijze zijn volledige aandacht. Hij laat je nadenken over wat je zojuist hebt gezegd, komt er nog eens op terug of vat het voor je samen. De soort vragen die hij stelt helpen je snel naar de kern van het probleem. Om je er vervolgens op een nieuwe manier tegen aan te laten kijken. Eigenlijk heb je, daar lopende in de natuur, helemaal niet het idee dat je hard met jezelf aan het werk bent. Toch gebeurd er een heleboel en dat komt zeker door de fijne en veilige sfeer die Hans weet te creëren. Ik ging naar huis met een bruikbaar zinnetje in mijn hoofd wat ik elke keer als het nodig is kan gebruiken. Bedankt Hans!!

Ellen"Ik hoopte uit dit gesprek wat nieuwe inzichten te halen en dat is zeker gelukt. Hans heeft mij geleerd om bij mijn goede gevoel te blijven en mij niet af te laten leiden door de negativiteit van andere mensen.Ik had de maandag erop een heel moeilijk zakelijk gesprek en Hans heeft mij geleerd om mij te richten op het eind doel, het heeft mij enorm geholpen en het gesprek ging dan ook heel goed. Wat ik ook erg lekker vond was het wandelen tijdens het gesprek. Hans maakte mij bewust van mijn omgeving en het hier en nu. Ik heb al vele jaren therapie, maar dit was wel de prettigste vorm. Ik heb er erg van genoten.” 

Jennifer"Ik ervaar het positief dat de sessies buiten zijn. Het geeft altijd een gevoel van rust. Ook is het fijn dat er geen tijdsdruk is. 

Hans stelt goede vragen zoals: Wat doet het met je? Wat voor gevoel heb je daarbij? Hoe zou je dat kunnen veranderen? 

Ik vind het fijn dat op het moment dat ik geen antwoord weet, Hans helpt met het antwoord te zoeken.

Patricia


"Ik vind Hans als coach heel prettig. Mijn gevoelens gaan op dit moment echt van links naar rechts en van voor naar achter. Ik merk dat zelf ook heel erg tijdens onze gesprekken, maar Hans krijgt mij altijd weer terug bij mijn hulpvraag. Ik heb nogal de neiging om voor anderen te denken en rekening te houden met iemand anders zijn gevoelens. Door de vragen die Hans me stelt en de "opdrachten" die we doen waarin we de omgeving betrekken kom ik echt bij MIJN gevoel. Soms heel confronterend voor me, maar wel echt heel belangrijk. Hans doet dat op een hele respectvolle manier en ik ben heel blij dat hij me gewoon helemaal niet veroordeeld. 

Na een gesprek heb ik nooit het idee dat er dingen zijn blijven liggen. We vatten altijd even samen wat we besproken hebben en maken een soort van plan waar ik thuis mee verder kan. Dat is heel fijn. Mede omdat ik tijdens de gesprekken heel emotioneel ben, is het fijn even de hoofdpunten nog te benoemen. 

Hans besteed nergens te weinig aandacht aan. Voor mijn gevoel heeft hij heel goed door waar ik mee worstel en heeft hij ook heel goed door hoe ik in elkaar steek. Daar speelt hij heel goed en fijn op in. 

De gesprekken met Hans zorgen ervoor dat ik positiever naar mezelf kijk. Dat ik mezelf minder veroordeel en dat ik me realiseer dat ik er niet voor gekozen heb in de situatie te komen waar ik me nu in bevind. Daardoor voel ik me minder schuldig en kan ik me beter staande houden in deze situatie. 

Jolanda

 

GastenboekE-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn