Inner Support

Outdoor Life Coaching

Traject 

 

Als de gratis en vrijblijvende proefsessie in de natuur rondom Pijnacker van ongeveer 60 minuten bevalt, bied ik je het volgende coachingstraject aan om samen met mij jouw nieuwe leven in eigen hand te gaan nemen en de regie te pakken over jouw gevoel en daarmee alles wat je in de toekomst aan gaat trekken:

 

4  Wandelcoachingssessies van 1,5 uur op een locatie naar keuze (binnen een straal van 10 km van Pijnacker)  voor een totale investering van € 497,- incl. BTW. 

(Deelbetaling is mogelijk in drie termijnen van € 175,- )

 

Mocht je na de eerste sessie van het traject besluiten dat je toch niet verder wilt met mij, kun je dit binnen een week laten weten. 

We laten het dan bij 1 sessie en er zal dan ook maar 1 gefactureerd worden.
De factuur van het hele traject volgt een week na de eerste sessie. 

Na het gekozen Traject is het mogelijk om extra losse sessies van 1 uur bij te boeken tegen een investering van € 95,-  (Buiten een straal van 10 km van Pijnacker zal een reiskostenvergoeding van € 0,50 per km. berekend worden)


Vergoeding

Veel werkgevers vergoeden coaching vanuit secundaire arbeidsvoorwaarden of vanuit het opleidingsbudget. Voor zelfstandig ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting. Voor eventuele vergoeding vanuit een zorgverzekering kun je het beste direct contact opnemen met jouw verzekeraar.


De praktijkplek

Ik werk buiten op alle mooie (natuur)plekken en recreatiegebieden in heel Nederland. 

Vind jij jezelf dit waard?

Yess!! Ik kijk er naar uit om samen met jou je nieuwe leven vorm te gaan geven.

 

Afspraak maken voor meer informatie

Via het onderstaande formulier kun je je gegevens en je voorkeur voor een gratis en vrijblijvende (corona-proof) proefsessie van +/- een uur in de natuur rondom Pijnacker invullen.


Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW


 

 

Schrijf je hier in voor mijn regelmatig verschijnende support-mails met nieuwe tips, ervaringen en overdenksels.

Alle persoonsgegevens worden zeer vertrouwelijk behandeld en niet doorgegeven aan derden, anders dan noodzakelijk voor de wettelijke bedrijfsvoering,  zonder uitdrukkelijke toestemming van de betrokkene.


 

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn