Inner Support

Outdoor Life Coaching

Trajecten en aanmelden

 

Na de gratis en vrijblijvende telefonische of skype proefsessie van ongeveer 20 minuten is het mogelijk om te kiezen uit 2 coachingstrajecten:

 

Traject 1:

4  Coachingssessies van 1,5 uur op een locatie naar keuze (binnen een straal van 10 km van Pijnacker)  voor een totaalprijs € 435,60 incl. BTW. 

(Deelbetaling is mogelijk in drie termijnen van € 150,- )

 

 Traject 2:

5 Coachingssessies van 1,5 uur op een locatie naar keuze in heel Nederland met daarbij de mogelijkheid om tussendoor totaal 1,5 uur telefonisch, Skype of app begeleiding te hebben voor een totaalprijs van € 726,- incl. BTW 

 (Deelbetaling is mogelijk in drie termijnen van € 249,- ) 


Mocht je na de eerste sessie van een gekozen traject besluiten dat je toch niet verder wilt met mij, kun je dit binnen een week laten weten. 
We laten het dan bij 1 sessie en er zal dan ook maar 1 gefactureerd worden.
De factuur van het hele traject volgt na de eerste sessie. 

Na het gekozen Traject is het mogelijk om extra losse sessies van 1,5 uur bij te boeken tegen een sessieprijs van € 108,90 incl. BTW (Buiten een straal van 10 km van Pijnacker zal een reiskostenvergoeding van € 0,50 per km. berekend worden)Vergoeding

Veel werkgevers vergoeden coaching vanuit secundaire arbeidsvoorwaarden of vanuit het opleidingsbudget. Voor zelfstandig ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting. Voor eventuele vergoeding vanuit een zorgverzekering kun je het beste direct contact opnemen met jouw verzekeraar.


De praktijk

Ik werk buiten op alle mooie (natuur)plekken en recreatiegebieden in heel Nederland. 

 

Kies jij voor jezelf?

Yess!! Ik loop heel graag het eerste stuk met je mee op je nieuwe pad!

 

Afspraak maken voor meer informatie

Via het onderstaande formulier kun je je gegevens en je voorkeur voor een gratis en vrijblijvende telefonische afspraak van ongeveer 20 minuten invullen.


 Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

 

 

Schrijf je hier in voor mijn regelmatig verschijnende support-mails met nieuwe tips, ervaringen en overdenksels.

Alle persoonsgegevens worden zeer vertrouwelijk behandeld en niet doorgegeven aan derden, anders dan noodzakelijk voor de wettelijke bedrijfsvoering,  zonder uitdrukkelijke toestemming van de betrokkene.


 

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn